Asiakastilaisuudet

Tapahtumakoneella annat asiakkaallesi ammattimaisen kuvan kyvystäsi järjestää tapahtumia tai tilaisuuksia. Luot tilaisuudellesi nopeasti tapahtumasivun, jossa kuvailet tilaisuuden sisältöä, aikatauluja ja tarjontaa. Tämän jälkeen lisäät kutsuttavien listan Tapahtumakoneeseen ja lähetät kutsut henkilökohtaisesti jokaiselle kutsuvieraalle.

Osallistujat ilmoittautuvat tilaisuuteesi kutsuviestissä olevan linkin tai luomasi tapahtumasivun kautta. Tarvittaessa lähetät muistutuksen tilaisuudesta Tapahtumakoneella ajoissa ennen tilaisuutta kaikille kutsutuille, jotka eivät ole vielä ilmoittautuneet.

Kun ilmoittautumisaika on umpeutunut, on sinulla kaikki tarvittava tieto Tapahtumakoneen raporteissa. Peruutuksista tulee ilmoitus Tapahtumakoneeseen, joten pysyt koko ajan tilanteen tasalla. Osallistujille voit tulostaa nimikyltit, ja asiakastilaisuuden jälkeen voit lähestyä osallistuneita palautekyselyllä.

Kurssit ja koulutukset 

Tarjoaako yrityksesi kursseja tai koulutuksia asiakkailleen? Tapahtumakoneella teet ilmoittautumisen kursseille ja koulutuksiin helpoksi. Luot tarjoamillesi kursseille ja koulutuksille omat tapahtumasivut, jotka toimivat tehokkaana apuna markkinoinnissa ja osallistujamaksujen keräämisessä. Tapahtumakoneesta näet kursseille ilmoittautuneiden määrän ja jonotuslistan tilanteen jolloin pystyt arvioimaan esimerkiksi lisäkurssien tarvetta mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Tapahtumakone antaa sinulle aikaa keskittyä kurssien tai koulutusten toteutukseen.


 

Näyttelyt

Tapahtumakone tarjoaa museoille, gallerioille ja muille taide-elämyksiä tuottaville tahoille vaivattomuutta, tehokkuutta ja nykyaikaisuutta. Voit kutsua näyttelysi avajaisiin kutsuvieraita tyylikkäästi. Luot näyttelyllesi nopeasti kutsusivun ja tavoitat haluamasi tahot napin painalluksella. Tapahtumakone mahdollistaa myös ryhmälippujen myynnin.

Juhlat

Juhlallisiin tilaisuuksiin halutaan usein lähettää kutsukortti kirjepostilla. Meiltä saat halutessasi suunnittelun sekä sähköisille että perinteisille kutsuille. Painatamme kirjekutsut asiaan erikoistuneessa painotalossa, ja hoidamme kutsujen postituksen. Kutsutavasta riippumatta ilmoittautumisten hoitaminen Tapahtumakoneella on tehokasta. Tapahtumakone kokoaa osallistujatiedot vaivattomasti käyttöösi. Tekstiviestillä voit lähettää osallistujille tiedon äkillisistä muutoksista juhliisi liittyen.

Viihdetapahtumat

Tapahtumakone on suunniteltu kestämään suuria kävijämääriä. Festivaaleja, konsertteja tai keikkoja järjestävät tahot voivat hoitaa Tapahtumakoneella lipunmyynnin turvallisesti ja vaivattomasti. Tapahtumaa varten voidaan suunnitella ja luoda kokonainen tapahtumasivusto tietoineen esiintyjistä ja tapahtuman ohjelmasta. wa

Tapahtumakone on myös tapahtumasi nettikauppa. Kasvatat myytyjen eurojen määrää jo ennen tapahtuman alkua myymällä oheistuotteita etukäteen. Etukäteen myydyt liput ja lippujen lukeminen mobiililaitteella tuovat sujuvuutta tapahtumapäivään.

Webinaarit

Elämme ajassa jossa etäpalaverit ovat arkipäivää.Tarjolla on myös erilaisia koulutuksia, kursseja ja muita internetin välityksellä tuotettuja palveluja. Näitä tarjotaan webinaarityökalujen kautta ja olemme huomioineet tämän kehityksen Tapahtumakoneen palvelussa. Tarjoamme suoran yhteyden webinaarityökaluun Tapahtumakoneessa. Näin ei asiakkaiden tarvitse kirjautua moneen paikkaan ja etsiä linkkejä tai salasanoja. Riittää kun ilmoittautuu Tapahtumakoneen palvelun kautta ja osallistuu webinaariin suoraan sähköpostiin saapuneen vahvistuksen kautta.



 

Kokoukset

Jokainen yritys ja yhdistys järjestää kokouksia. Näiden kokousten osallistujamäärät ovat usein suuria ja järjestäminen vie aikaa ja resursseja.

Kun kokousta ei voida enää kutsua koolle pelkästään kalenterikutsulla, Tapahtumakone tarjoaa helpon tavan kutsuviestien lähettämiseen ja kokoukseen liittyvään viestintään.

Ilmoita tapahtumasivulla kokouksen, aika, paikka, asialista ja muut tiedot ja lähetä kutsut osallistujille. Jos yhteisösi säännöt eivät salli vuosikokousten koolle kutsumista sähköpostitse, voidaan kutsut lähettää kirjeitse. Kutsutavasta riippumatta Tapahtumakone auttaa sinua ilmoittautumisten hallinnassa ja viestinnässä.



 

Messut 

Tapahtumakone tarjoaa tehokkaan tavan myydä kattavasti pääsylippuja messutapahtumiin. Voit esimerkiksi luoda oman erillisen tapahtumasivun messuyleisölle ja VIP-vieraille. Tapahtumasi mainonta ohjaa messuyleisön ostamaan liput tapahtumasivulla ja VIP-vieraille lähetät kutsut sähköpostilla.

Joskus tapahtumissa on erilaisia osallistujaryhmiä ja lippuluokkia. Me Tapahtumakoneella autamme sinua järjestämään näiden tapahtumien hallinnan tehokkaasti.

Seminaarit & konferenssit

Hyvin tuotettu seminaari tai konferenssi saa tukea ketterästä ja brändin mukaisesta viestinnästä, jonka pystyt Tapahtumakoneella itse hoitamaan. Suuren osallistujamäärän hallinta on aikaa vievää ja työlästä, ja järjestelyihin liittyy sidosryhmiä, joille tieto odotetusta kävijämäärästä on tärkeä. Tapahtumakoneella jaat helposti tarvittavat raportit kaikille tapahtumasi järjestelyihin liittyville tahoille.

Pystyt seuraamaan lipunmyyntitilannetta Tapahtumakoneessa, ja reagoimaan ajoissa mikäli osallistujamäärä näyttää poikkeavan odotetusta. Osallistujamäärää pystyt kasvattamaan lähettämällä muistutuksia kutsuttaville tai lisäämällä henkilöitä kutsuttavien listalle. Voit myös jakaa tapahtumasivusi sosiaalisessa mediassa tai lisätä tapahtuman markkinointia.

Lipunmyynnin sujuessa yli odotusten, pystyt varautumaan tarvittavin lisäresurssein ja varmistamaan tapahtumasi onnistumisen.

Urheilu- ja liikuntatapahtumat

Urheilu-ja liikuntapahtumien markkinointi ja lipunmyynti kulkevat käsi kädessä. Mitä enemmän näkyvyyttä, sitä enemmän myytyjä lippuja. Näkyvyys verkossa on nykypäivää ja yleisö liikkuu sosiaalisen median kanavissa 24/7. On siis tärkeää, että urheilutapahtumasi tai liikuntatapahtumasi on mahdollisimman hyvin kohdeyleisösi löydettävissä.

Yksinkertaisella ja hyvin suunnitellulla markkinoinnilla ohjaat kohderyhmiä lukemaan lisää tapahtumasta tapahtumasivuilla. Ilmoittautuminen sekä lippujen ostaminen on helppoa. Maksuliikenne hoituu palvelumme kautta, ja tapahtumapäivänä mobiiliaplikaatiomme avulla luet saapuvan yleisön liput.

Henkilökuntatilaisuudet

Henkilökunnalla, pienemmissäkin yrityksissä, on juhlia sekä koulutuksia ja tiimipalavereita. Tapahtumakone on erinomainen työkalu tällaisten sisäisten tapaamiseten koolle kutsumiseen. Esimerkiksi koulutukseen osallistuneista saadaan näin dokumentointi erittäin helposti HR:n käyttöön. Tiedetään mihin koulutuksiin kukin työntekijä on osallistunut ja milloin.

Mihin kaikkeen tapahtumakone taipuu?

Tapahtumakone sopii moniin käyttötarkoituksiin erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien hallinnassa. Tutustu erilaisiin käyttökohteisiin!

Näin käytät tapahtumakonetta

Jukka Vesala

Myyntijohtaja
050 498 9112
jukka@tapahtumakone.fi

Ville Backman

Asiakasvastaava, Turku
044 241 3820
ville@tapahtumakone.fi

Mikko Hallanoro

Toimitusjohtaja
040 511 5578
mikko@tapahtumakone.fi

Some

Seuraa Tapahtumakonetta!