RaiFu

RAIFU eli Raisio Futis ry on Turun seudun suurimpia jalkapalloseuroja pelaajamäärällä mitattuna. Vahvasta juniori -ja kasvatustyöstä tunnettu RAIFU haluaa mahdollistaa maailman suosituimman lajin harrastamisen kaikille halukkaille.
Yhteistyö RAIFUn ja Tapahtumakoneen välillä alkoi syksyllä 2017. RAIFUn toiminnanjohtaja Kalle Parkkarin kanssa keskusteltiin tuolloin haasteista joita seuralla yleisesti on liittyen pelaajien ja joukkueiden kanssa kommunikointiin.
Kommunikaatioon ja erilaisiin ilmoittautumisiin liittyviä haasteita millä tahansa urheiluseuralla on varmasti. Yllättäen pinnalle pompsahti kuitenkin yksi todella paljon aikaa vievä toiminto, nimittäin varustetilaukset.

Tyypillistä on että juniorijoukkueen johtaja kulkee kynän ja ruutuvihkon kanssa ja kyselee pelipaidan kokoa ja pelinumeroa ja shortsien kokoa ja sukkien kokoa ja…..siis näitä tietoja. Sen jälkeen tämä tieto välitetään seuraan milloin missäkin muodossa, josta sitten taas työstetään tietoa eteenpäin varustetoimittajalle joka ilmoittaa painotaloon yhdessä seuran kanssa jne.

Ratkoimme haasteen yhdessä siten että loimme lomakkeilla varustetilauskaavakkeen sähköisessä muodossa käytettäväksi. Pelaajat ja vanhemmat pääsevät siihen käsiksi suoraan RAIFUn kotisivuilta ilman erillistä kirjautumista. Varustetilaus on helppo tehdä. Ensin tilaaja valitsee sen joukkueen mihin hän kuuluu ja sen jälkeen valitsee ne varusteet kokoineen jotka haluaa. Tieto kulkee suoraan automaattiraporteilla joukkueen johtajalle ja seuralle sekä myös varustetoimittajalle ja painatuksista vastaavalle taholle.

- Aikaa säästyy hurjasti, sekaannuksilta vältytään ja toimituksetkin nopeutuvat. Lisäksi suuri määrä erilaista sähköpostilla, puhelimitse tai faksilla tapahtuvaa turhaa kommunikaatiota poistui kokonaan, kommentoi Kalle Parkkari yhteistyötä Tapahtumakoneen kanssa.   

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Back to Top