Sport & Business Seminar

Tampereella järjestettävä Sport & Business Seminar oli etsinyt sopivaa kumppania tapahtumahallinnan palveluita tarjoavista toimijoista pitkään ja yhteistyö Tapahtumakoneen kanssa alkoi keväällä 2017. Helppo käytettävyys ja mahdollisuus luoda nykyaikaisia ja näyttäviä seminaarin esittelysivuja kiinnosti Sport & Business Seminarin Kallea ja Valtteria kun kustannukset todettiin heti kättelyssä sopiviksi.

Tapahtumakoneen porukka kuunteli hyvin tarkasti mitä me oikein olimme tekemässä ja minkälaista apua tarvitsemme, Kalle selventää ensimmäisen tapaamisen fiiliksiä.

Kun yhteistyölle oli todettu selkeät edellytykset, saatiin selville vielä muita seminaariin liittyviä seikkoja jotka oli saatava kuntoon. Lipunmyynti, eri lippukategoriat ja lippujen toimittaminen sekä ryhmäliput ja jonotuslistat piti saada helposti palvelusta tarjolle. Seminaarin esittelysivu, josta suoraan pääsee ostamaan lippuja haluttiin linkittää omille sivuille ja sosiaaliseen mediaan.

Keskustelimme peruselementtien lisäksi myös seminaarin markkinoinnista ja myynnistä ja Tapahtumakone tarjosi meille asiantuntijuuden lisäksi mahdollisuutta tehdä myyntiä Tapahtumakoneen avulla joka toki kiinnosti kovasti, Valtteri toteaa.

Iso osa seminaarienkin järjestelyä on tapahtumaa edeltävä viestintä sekä raportointi. Tapahtumakoneesta Sport & Business Seminarin järjestäjät lähettävät osallistujille ajastetusti informaatiota mm. tapahtumapaikalle saapumisesta. Kumppaneille kuten catering-palvelulle jaetaan linkki raporttiin josta löytyy päivittyvä tieto menu-valinnoista ja ruoka-aineallergioista.

- Tapahtumakone on auttanut meitä monella eri tavalla. Homma tuntuu olevan hyvin meillä nyt hallussa ja aikaa olemme säästäneet paljon. Lisäksi myyntimme on tehokkaampaa, joka etukäteen ei käynyt mielessä kun yhteistyön aloitimme, Valtteri ja Kalle päättävät.

Sport & Business Seminar järjestetään tänä vuonna 16.3.2018 Tampereella, tarkemmin Tampere Areenalla klo 9:00-17:00. Puhujina mm. Peter Vesterbacka, Sasu Hovi, Aki Riihilahti ja Ari Vallin.

Lue lisää ja osta liput tapahtumaan: https://ssl.tapahtumakone.fi/sbseminar

 

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Back to Top